Syksy saapui koleuksineen, mutta hallituksessa päästiin jo kesän lopulla hyvään lämmittelyvauhtiin loppuvuoden toiminnan suunnittelussa. Koronan värittämät vuodet ovat vähentäneet koulutukset ja tapaamiset minimiin, mutta olemme toiveikkaita, että pääsemme vihdoin näkemään kollegoja ihan livenä!

Toimintaa käynnistelemme nyt uuden hallituksen voimin. Mukana on sopiva sekoitus vanhoja tuttuja ja uusia kasvoja. Allekirjoittaneen lisäksi hallituksessa vaikuttavat: Aino Salmi (vpj.), Marjo Tynkkynen,  Kalle Koponen ja Markus Pentikäinen sekä varajäseninä Markus Jokela ja Antti J. Leinonen. Mahtava porukka kasassa kerrassaan!

Suurimpana syksyn ponnistuksena on ehdottomasti perinteiset Syyspäivät Espoon Nuuksiossa. Seminaari pidetään tänä vuonna 4.–5.11. Tarkempia tietoja ohjelmasta ja ilmoittautumisesta tulee nettisivuille ja somekanaviin, mutta nappaa päivämäärä jo kalenteriin. Toki Syyspäivien ohella aherramme jo seuraavan Kuvajournalismikilpailun järjestelyjen parissa.

Puheenjohtajana odotan ennen kaikkea, että pääsemme pitkän tauon jälkeen järjestämään nyt syksyllä ja ensi keväänä paljon kaivattuja kohtaamisia ja useampia koulutuksia. Olen avoin kaikille ideoille ja keskusteluille siitä, mihin suuntaan yhdistyksen toimintaa voisi kehittää. Nykäise siis reilusti hihasta, heitä viestillä, tai ota yhteyttä vaikka perinteisellä puhelimella soittamalla. Kaikkiin yhteydenottoihin vastaan asiaankuuluvalla vakavuudella.

Kuulemisiin siis!

-Laura Talvitie, pj.