Jäsenedut – ammatillisia kursseja, työpajoja ja tapahtumia

Yhdistyksen jäsenenä voit osallistua kaikkeen yhdistyksen toimintaan. Jäsenenä saat kurssit ja työpajat jäsenhintaan, joka on huomattavasti normaalia hintaa edullisempi. Suunnittelemme koulutuksen erityisesti jäsentemme tarpeisiin keskittyen; kuvajournalismiin, dokumentaariseen kuvaan ja videoon.

Jäsenemme saavat myös yhdistyksen virallisen lehdistökortin. Useimmat museot Suomessa ja ulkomailla tarjoavat maksuttoman sisäänpääsyn lehdistökortilla.
Yhdistyksen jäsenenä tuet kuvajournalismia ja mahdollistat muun muassa Kuvajournalismikilpailun ja näyttelyn toteutumisen. Vain osa kilpasarjoista on avoinna kaikille kuvaajille, jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua kaikkiin kilpailun sarjoihin.

Esittelemme jäsentemme töitä ja edistämme heidän tunnettuutta nettisivuillamme, tapahtumissamme ja sosiaalisessa mediassa.

Kuvaan ja kuvaamiseen keskittynyt F5,6-klubi tarjoaa rennon tavan tutustua ajankohtaisiin aiheisiin kuvajournalismin ja dokumentaarisen kuvan ympärillä.  Klubi on järjestetty Kansallisteatterin Lavaklubilla. Kansallisteatterin remontin vuoksi klubi on tauolla.

LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ

Valitse alkuun lomakkeesta jäsenyystyyppisi.

Kun olet lähettänyt lomakkeen, voit myös lähettää passikuvasi emaililla osoitteeseen jasenhakemukset (at) kuvajournalistit.fi

OLEN TÖISSÄ
OLEN YRITTÄJÄ
OLEN OPISKELIJA