Kuvajournalismi 2023 -kilpailun tuomareina toimivat kanadalainen valokuvaaja ja Aalto-yliopiston apulaisprofessori Donald Weber, dokumenttielokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja Mia Halme ja kuvataidekriitikko Helen Korpak.

Helen Korpak on freelancerina työskentelevä palkittu kuvataidekriitikko. Korpak on yksi taidekollektiivi Kosmisen perustajajäsenistä, ja oli mukana pyörittämässä ryhmän Helsingissä toimivaa samannimistä galleriaa vuosina
2016–2022. Hän kirjoittaa säännöllisesti Hufvudstadsbladetiin sekä pohjoismaiseen taidemediaan Kunstkritikkiin.

Mia Halme on palkittu dokumenttielokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja. Hänet tunnetaan mm. elokuvistaan Ikuisesti sinun ja Joka toinen pari sekä dokumenttisarjasta Viisi valittua (HBO Max). Halme on valmistunut ohjaajaksi Taideteollisesta korkeakoulusta, jossa hän on myös työskennellyt dokumenttielokuvan lehtorina ja hoitanut professuuria nimikkeellä Executive in Residence.

Donald Weber keskittyy valokuvissaan erityisesti maailmanvallan vaikutuksiin ja on VII Photo Agencyn jäsen. Tällä hetkellä Weber työskentelee Aalto-yliopistossa apulaisprofessorina. Hänet on palkittu World Press Photo Awardsissa kahdesti ja hän on myös toiminut World Press Photon tuomaristossa vuonna 2015.