SUOMEN KUVAJOURNALISTIEN HALLITUS

Ira Launiala, toiminnanjohtaja

Laura Talvitie, puheenjohtaja

Laura Talvitie, puheenjohtaja

Laura Talvitie on tamperelainen valokuvaaja ja journalismin moniosaaja, jota kiinnostavat ennen kaikkea tarinat ja ihmiset niiden takana. Omissa projekteissaan hän on viime vuosina keskittynyt siihen, mikä on lähellä.
laura@lauratalvitie.com
044 355 8810

Aino Salmi, varapuheenjohtaja

Aino Salmi, varapuheenjohtaja

Aino Salmi on helsinkiläinen valokuvaaja ja dokumentaristi. Aiheitaan hän lähestyy paitsi valokuvan myös liikkuvan kuvan keinoin.
aino.m.salmi@gmail.com

Kalle Koponen

Kalle Koponen

Kalle Koponen on työskennellyt vuodesta 1989 Helsingin Sanomissa toimittajana, kirjeenvaihtajana ja valokuvaajana. Hän on asunut ja työskennellyt suuren osan työurastaan eri rooleissa Venäjällä, Ruotsissa, Saksassa ja Kiinassa. Nykyisin Koponen asuu Keravalla ja kuuluu HS:n valokuvaajiin.
Kalle.Koponen@hs.fi

Marjo Tynkkynen

Marjo Tynkkynen

Marjo Tynkkynen on kuvatoimittaja, kuvajournalisti ja vedenalainen valokuvaaja. Hän on toiminut kuvatoimittajana ja kuvaajana vuodesta 1997 lähtien Helsingin Sanomissa, Seurassa ja Suomen Kuvalehdessä. Nykyisin hän työskentelee yrittäjänä tehden monipuolisesti kuvatoimittamista, valokuvausta ja laajempia sotahistoriaan liittyviä vedenalaisdokumentaatioita.
marjo@blindspotphoto.fi

Markus Pentikäinen

Markus Pentikäinen

Vuosien työ aikakauslehtien kuvatoimittajana on opettanut Markuksen näkemään, miten luodaan journalistisesti uskottavaa ja samalla visuaalisesti kiinnostavaa kuvallista ilmaisua. Hän on erityisen taitava teollisuuden, liike-elämän ja tutkimuksen tyylitellyssä kuvaamisessa.

Ella Kiviniemi

Antti J. Leinonen

Antti J. Leinonen on Iiläinen video- ja valokuvaaja. Leinonen on toiminut freelancerina vuodesta 2002. Hän on työskennellyt useimmille valtakunnallisille tv-kanaville ja sanomalehdille. Toimeksiantojen ohella Leinonen työstää myös omia projektejaan.
leinoprod@gmail.com