MITÄ?

Kuvajournalistien Syyspäivät järjestetään tänä vuonna 17.– 18.11. Syyspäivät kokoaa yhteen alan ammattilaiset kouluttautumaan ja viettämään aikaa yhdessä puolentoista vuorokauden ajaksi.  

Viikonlopun ohjelmassa on muun muassa kotimaisia ja ulkomaisia asiantuntijapuheenvuoroja, alan uusimpien trendien esittelyä sekä tietenkin tärkeimpänä runsaasti aikaa keskustelulle ja kollegojen tapaamiselle. 

SIJAINTI:

Syyspäivät järjestetään tänä vuonna Lahdessa LAB-ammattikorkeakoulun tiloissa (Mukkulankatu 19). Yhteistä majoitusta ei tänä vuonna ole.

ILMOITTAUTUMINEN:

Ilmoittautuminen tapahtuu ostamalla lipun verkkokaupasta. Tarjolla on lippuja koko viikonlopulle sekä erikseen perjantaille ja lauantaille. Yhdistyksen jäsenille on edullisemmat hinnat. Kun olet tehnyt ostoksen kaupassa, saat sähköpostiisi ohjeet maksamiseen. Lippua ei tarvitse maksaa heti kaupassa, mutta ilmoittautuminen astuu voimaan vasta maksettuasi maksun. 

Maksun maksaneille lähtee parin päivän kuluessa sähköpostiviesti, joka toimii lippuna Syyspäivillä. Varauduthan näyttämään sen tapahtumassa.

Muistathan ilmoittaa mahdollisista erityisruokavaliosta ja allergioista “Lisätietoja” -kohdassa!

NÄHDÄÄN SYYSPÄIVILLÄ!

OHJELMA

Perjantai 17.11.

14 Ilmoittautuminen alkaa

15–16 Kampuskierros (vapaaehtoinen)

16–17 Tervetuloa

Laura Talvitie, Suomen kuvajournalistit ry

Liisa Kuvaja, Brand and Communications director LUT

Pauliina Pasanen, LAB ammattikorkeakoulu

17–19 Annika Haas: Roma community in Estonia. “This documentary glimpse into their every day life is not judging this tiny nation that is excluded from the society both socially and economically. This photo series is a self-reflection of Roma that they themselves offered to the photographer.”

19–20 Ruokailu

20– Vapaamuotoinen illanvietto Lahden keskustassa Pub Virastossa (Vesijärvenkatu 11)


 

Lauantai 18.11. 

9–10 Etelä-Suomen Sanomat: Juha Peurala ja Anssi Hietamaa: “Mä nyt kuvittelen kaikenlaista”

Puheenvuoro: Paula Arvas, Patricia Seppälän säätiö.

10–12 Bieke Depoorter: “Accidental encounters – What has changed in my photography during the years.”

12–13 Lounas, sponsoreiden laite-esittelyjä

13–14 Donald Weber. Donald Weber on kanadalainen valokuvaaja ja Aalto yliopiston työelämäprofessori. Hän on keskittynyt töissään erityisesti maailmanvallan vaikutuksiin.

14–15 Valokuvataiteilija Sari Soininen

15–16 Kahvit, sponsoreiden laite-esittelyjä

16–17 Tuomas Aro: “O2 – Elämää sairaalassa koronapandemian aikanaTuomas Aro on valokuvaaja ja infektiosairauksiin erikoistuva lääkäri. Hän työskenteli Helsingissä Meilahden sairaalan infektio-osastolla ja Kirurgisen sairaalan COVID-19 -vuodeosastolla koronapandemian alusta alkaen. Hänen syksyllä 2023 ilmestynyt kirja O2 näyttää dokumentaarisen valokuvauksen keinoin pandemian monet kasvot.

18–22 Kuvajournalistien saunailta Mukkulan kartanolla. Kaksi saunaa miehille ja naisille, uimamahdollisuus.
Omat juomat voi ottaa mukaan. Pyyhkeet, laudeliinat ja pientä purtavaa sisältyy lipun (20e) hintaan.