HALLITUS

Puheenjohtaja, Antti Yrjönen
Antti Yrjönen
pj@kuvajournalistit.fi, antti@anttiy.co

Riitta Supperi, varapuheenjohtaja
Riitta Supperi on helsinkiläinen valokuvaaja ja viestinnän moniosaaja. Hän on aloittanut uransa lehtikuvauksen ja journalismin parissa. Tällä hetkellä hän valokuvaa laaja-alaisesti toimeksiantoja niin lehdistölle kuin markkinointiviestintään sekä tekee kuvatoimittamista oppikirjoihin, kirjoittaa artikkeleita ja johtaa projekteja Osuuskunta Lilithissä.

Supperin omat valokuvaprojektit ovat usein dokumentaarisia, kuten Mies50+ Suomalaisen miehen muotokuva -näyttely, josta julkaistiin myös kirja. Tällä hetkellä hän tallentaa suomalaista maaseutua.

riitta@riittasupperi.com

Antti J. Leinonen
Antti J. Leinonen on Iiläinen video- ja valokuvaaja. Leinonen on toiminut freelancerina vuodesta 2002. Hän on työskennellyt useimmille valtakunnallisille tv-kanaville ja sanomalehdille. Toimeksiantojen ohella Leinonen työstää myös omia projektejaan.
leinoprod@gmail.com

Aino Salmi
Aino Salmi on helsinkiläinen valokuvaaja ja dokumentaristi. Häntä kiinnostavat tarinat henkilökohtaisen ja yhteiskunnallisen rajapinnalla. Aiheitaan hän lähestyy paitsi valokuvan myös liikkuvan kuvan keinoin.
aino.m.salmi@gmail.com

Jenna Lehtonen

Jenna Lehtonen on Itä-Helsingissä päivystävä kuvajournalisti ja toimittaja, jonka juttuja voi bongata Helsingin Sanomista Hymyyn.
jenna@jennalehtonen.com

Rio Gandara
Rio Gandara on espoolainen lehtikuvaaja. Hän on työskennellyt Helsingin Sanomissa vuodesta 2013.
rio.gandara@hs.fi

Markus Jokela
Syntynyt Helsingissä 1952. Työskenteli Helsingin Sanomissa toimittajana, kuvatoimittajana ja valokuvaajana 1981-2019. Asuu Helsingissä.
markusjokela@gmail.com

Miikka Pirinen Varajäsen
Miikka Pirinen (s.1985) on maaseutujen hylätyistä konehalleista haaveileva vapaa valokuvaaja, joka työskentelee koti- ja ulkomaisille sanoma- ja aikakausmedioille. Pirinen tekee myös kaupallisia kuvauksia. Hänet on palkittu lukuisia kertoja Kuvajournalismikilpailussa. Vuodesta 2017 Pirinen on dokumentoinut fossiilisen kaivosteollisuuden työntekijöitä Suomessa ja ulkomailla.
www.miikkapirinen.com

Ismo Henttonen Varajäsen
Kuvallista tuotantoani on käytetty erityisesti yritysten viestinnässä. Kuvaan mielelläni henkilöitä, tuotteita ja sisustuksia. Olen työskennellyt valokuvaajana yrityksille, yhteisöille ja lehtitaloille vuodesta 1995. Videotuotantoja olen tehnyt 2011 lähtien.
ismo@ismohenttonen.fi

Patrik Rastenberger Varajäsen
Patrik Rastenberger on helsinkiläinen vapaa valokuvaaja. Hänen kuviaan on julkaistu laajasti aikakausilehdissä sekä kirjoissa. Omissa projekteissaan häntä ovat kiinnostaneet yhteiskuntaan ja ympäristöön liittyvät aiheet ja teemat.
patrik@rastenberger.fi

Ira Launiala, toiminnanjohtaja
+358 40 5730869
toimisto@kuvajournalistit.fi