Tietosuojakäytäntö

TIETOSUOJA

Tietosuojalla tarkoitetaan henkilötietolain (523/1999) ja erityislakien henkilötietojen käsittelyä koskevien säädösten huomioon ottamista organisaation toiminnassa. Tarkoituksena ei ole tiedon suojaaminen, vaan ohjaaminen hyviin käytäntöihin henkilötietojen käsittelyssä.

Tietosuojaa koskeva lainsäädäntö on muuttumassa. EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) on tullut voimaan 24.5.2016 ja sitä aletaan soveltaa siirtymäajan jälkeen 25.5.2018 alkaen kaikissa jäsenmaissa. Tietosuoja-asetuksen sisällöstä päästiin sopuun vuoden 2015 joulukuussa. Oikeusministeriö asetti helmikuussa 2016 työryhmän selvittämään EU:n yleisen tietosuoja- asetuksen edellyttämiä lainsäädäntötoimia Suomessa. Työryhmän toimikausi on 17.2.2016 -16.2.2018. Työryhmän ensimmäinen mietintö on ilmestynyt 21.6.2017.

Henkilötietojen käsittely

Suomen kuvajournalistit ry käsittelee tehtävänsä hoitamiseksi muun muassa jäsenten, tapahtumien osallistujien, sekä muiden asiakas- ja yhteistyösuhteessa olevien henkilöiden henkilötietoja. Henkilötietoja käytetään vain uutiskirjeiden ja tapahtumakohtaisten viestien sekä Kuvajournalistien tiedotteiden lähettämiseen.

Rekisteri sisältää käyttäjien perusyhteystietoja, kuten nimen, sähköpostiosoitteen ja yrityksen. Milloin ja missä hän on uutiskirjeet avannut. Henkilötiedot kerätään tapahtumiin ilmoittautumisen yhteydessä, saaduista käyntikorteista tai jäseneksi hakeutumisen yhteydessä.

Sähköpostilistaan liittyviä henkilötietoja (nimi ja sähköpostiosoite) säilytetään palveluntarjoajamme palvelimilla. Tietoihin on pääsy ainoastaan Kuvajournalistit ry:n henkilökunnalla.

Suomen kuvajournalistit ry ei luovuta yhteystietoja eteenpäin.

Tarkastusoikeus

Jokaisella on oikeus tarkastaa, onko Suomen kuvajournalistit ry:n henkilörekistereihin tallennettu häntä koskevia tietoja ja mikäli on, mitä tietoja henkilörekistereihin on tallennettu. Tarkastusoikeus on henkilökohtainen. Tarkastuspyyntö on tehtävä sähköpostitse.

Mikäli rekisteröity havaitsee tietoja tarkastaessaan tiedoissaan virheen, rekisteröity voi vaatia virheen korjaamista.
Itseään koskevat tiedot voi tarkastaa puhelimitse 040 5730869 tai sähköpostitse Enable JavaScript to view protected content.

Omien tietojen sisältämän virheen korjaamista voi pyytää samassa yhteydenottopyynnössä.

Tapahtumat

26.10.2018
Kuvajournalistien Syyspäivät 2018 Helsingissä


Ajankohtaista

19.09.2018
⭐️ Ilmoittaudu mukaan Syyspäiville Helsinkiin 26.-28.10.2018!! Tervetuloa inspiroitumaan muun muassa Magnum -kuvatoimiston Jacob Aue Sobolin ja Jonas Bendiksenin luennoista! Mukana puhujina myös Caj Bremer, Sanna Lehto, Juha Törmälä, Outi Törmälä, Akseli Valmunen ja elokuvaohjaaja Katja Gauriloff! Vierailijoina myös Kansallisteatterin näyttelijä Marja Salo ja Ylen ohjaaja Joonas Josefsson. Uusin lisäys ohjelmaan on valokuvaaja Heli Blåfield ja toimittaja Ville Blåfield!

18.09.2018
Helsingin Sanomain säätiö ja Patricia Seppälän säätiö järjestävät Dokumentaarisen valokuvauksen työpajan 15-17 vuotiaille valokuvauksesta kiinnostuneille nuorille.

17.09.2018
Syyskuussa Kuvajournalistien Instagram-tilillä vierailee Kaisa Rautaheimo!

17.09.2018
Syyspäivillä sunnuntaina esiintyvä Katja Gauriloff on kolttasaamelainen elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja. Hän on myös tuotantoyhtiö Oktober Oy:n perustajaosakas. Gauriloffin elokuvat Huuto tuuleen, Säilöttyjä unelmia ja Kuun metsän Kaisa on palkittu Valtion Laatutuella. Esikoispitkä dokumenttielokuva Säilöttyjä unelmia sai ensi-iltansa Berliinin elokuvajuhlilla vuonna 2012 ja oli Jussi-ehdokkaana parhaasta dokumenttielokuvasta. Elokuva voitti Jussin parhaasta elokuvamusiikista.

16.09.2018
Lokakuun lopulla Syyspäivillä esiintyvä Sanna Lehto (s. 1990) on valokuvataiteilija Helsingistä. Hän on juuri valmistunut Aalto Yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulusta valokuvataiteen maisteriksi. Lehto oli yksi finaalisteista keväällä järjestetyssä Hyères International Festival of Fashion and Photography, missä hän voitti yleisö palkinnon valokuvasarjallaan Morphologies.

16.09.2018
Näyttelijä Marja Salo ja ohjaaja Joonas Josefsson kertovat Syyspäivillä, kuinka saat terästettyä käsitystäsi ohjaajan ja näyttelijän välisestä suhteesta sekä yhdessä työskentelystä tiimin kanssa.

15.09.2018
Kuvajournalistit päivitti kansikuvansa.

13.09.2018
⭐️ Ilmoittaudu mukaan Syyspäiville 26.-28.10.2018!! Tervetuloa inspiroitumaan muun muassa Magnum -kuvatoimiston Jacob Aue Sobolin ja Jonas Bendiksenin luennoista! ⭐️