Uutinen

Marja Salon & Joonas Josefssonin Henkilöohjaamisen WORKSHOP


29.01.2019

AIKA: Lauantai 23.2.2019 klo 10-17 (sisältää ruokatunnin)

PAIKKA: Hakaniemenkatu 5, Helsinki

Workshopissa käymme keskustelun ja harjoitusten kautta kiinni muun muassa seuraaviin teemoihin: läsnäolo, ohjaajan ilmaisu, kontaktin ottaminen, luottamuksen rakentaminen, kuvattavan/näyttelijän ohjaaminen, ohjeiden sanallistaminen.

Ohjaaja Joonas Josefssonin ja näyttelijä Marja Salon workshop on intensiivinen ja käytännönläheinen paketti, jonka avulla saat terästettyä käsitystäsi ohjaajan ja kuvattavan/näyttelijän välisestä suhteesta sekä yhdessä työskentelystä tiimin kanssa.

Kurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat saada enemmän irti ohjaustilanteesta tai lisätä ymmärrystä kuvattavan/näyttelijän ja ohjaajan välisestä suhteesta - oli kyseessä sitten still-kuvaus tai liikkuva kuva. Käytännön harjoitusten ja keskustelujen kautta saat konkreettisia työkaluja ohjaustilanteeseen.

Kansallisteatterin näyttelijä Marja Salo on tehnyt lukuisia rooleja niin teatterissa, televisiossa kuin elokuvissa. Joonas Josefsson työskentelee Yleisradiossa ohjaten ja käsikirjoittaen kulttuuri- ja viihdeohjelmia. Marja ja Joonas ovat työskennelleet yhdessä erilaisissa projekteissa vuodesta 2012 alkaen.

Ilmoittautuminen alkaa N Y T osoitteessa Enable JavaScript to view protected content.
Koulutuksen hinta on Suomen kuvajournalistien jäsenille 95€ + alv 24% = 117,80€. Hintaan ei kuulu ruokailut eli lounas on omakustanteinen.

Mukaan otetaan maksimissaan 15 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Suomen kuvajournalistien jäsenillä on etuoikeus koulutuspaikkoihin 1.2.2019 asti, jonka jälkeen mahdolliset loput paikat avataan myös yhdistykseen kuulumattomille. Yhdistykseen kuulumattomille koulutuksen hinta on 120€ + alv 24% =148,80€.

Koulutuksen lasku lähetetään sähköpostitse ja se pitää olla maksettuna 8.2.2019 mennessä, jonka jälkeen paikkaa ei voi enää peruuttaa. Mikäli joutuisit peruuttamaan paikkasi 8.2.2019 jälkeen, saat maksun takaisin vain siinä tapauksessa, että tilallesi löytyy toinen osallistuja.

Ilmoittaudu osoitteeseen Enable JavaScript to view protected content..

Kerro ilmoittautuessasi laskutusosoite ja puhelinnumerosi. Lasku lähetetään sähköpostitse.

TERVETULOA mukaan viettämään inspiroivaa työpajaa!

Tapahtumat

Ei tulevia tapahtumia

Ajankohtaista

21.04.2019
Reilu viikko sitten jaettiin World Press Photon palkinnot Amsterdamissa. Vuoden lehtikuvaksi valittiin John Mooren valokuva siirtolaislapsesta Yhdysvaltojen rajalla. Kuvassa hondurasilainen taapero Yanela Sanchez itkee Yhdysvaltojen rajavartioston ottaessa hänet ja hänen äitinsä Sandra Sanchezin huostaan McAllenissa Texasissa 12. kesäkuuta.

19.04.2019
"Time to apply for the ninth edition of the ICRC Humanitarian Visa d’or Award - International Committee of the Red Cross. The deadline is on June 5, 2019."

18.04.2019
Carina Appelin Muistorahaston palkinto jaetaan jälleen ensi kesäkuussa! Muistorahasto ottaa vastaan ehdotuksia palkinnon saajaksi huhtikuun loppuun asti.

17.04.2019
"Street photographers, show us your works!

17.04.2019
Sanomalehti Keskisuomalaisen kuvatuottaja Hanna Marjanen, Helsingin Sanomien valokuvaaja Mika Ranta sekä Ylen kuvanhallinnan esimies Martti Lyyra antavat vinkkejä kamerakopterin hankkimista harkitseville uusimmassa Suomen Lehdistön jutussa.

11.04.2019
World Press Photo 2019 -voittajat ratkenneet juuri.

11.04.2019
Tässä jakoon pioneerimobiilistreamaus A.D. Colemanin veretseisauttavasta luennosta Normandian maihinnousun (rosoiseen) henkeen. A.D.Colemanin luvalla linkkiä saa jakaa.

10.04.2019
Eilen illalla F5.6-klubilla yleisö pääsi nauttimaan poikkeuksellisesta sisällöstä: A.D.Colemanin luennossa myytti Robert Capan kuuluisten sotakuvien kohtalosta murtui lähes trillerimäisellä tavalla, täten nousten mahdolliseksi tapauskohtaiseksi esimerkiksi siitä, miten myytit ovat historian tuottamaa puhetta.