Uutinen

KUVAJOURNALISTIEN SYYSPÄIVÄT - ilmoittaudu nyt!


12.09.2018

Kuvajournalismin ja dokumentaarisen kuvan oma seminaari tulee jälleen! Syyspäivät vietetään 26.-28.10.2018 toistamiseen luonnonkauniilla paikalla meren rannalla Helsingin Vuosaaressa sijaitsevassa Hotelli Rantapuistossa. Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki.

Otteita ohjelmasta:

Jacob Aue Sobol, Magnum Photos, Tanska www.jacobauesobol.com

Jonas Bendiksen, Magnum Photos, Norja www.jonasbendiksen.com

Jonas Bendiksen pitää myös avoimen portfoliokatsauksen. Portfoliokatsaukseen valitaan viisi osallistujaa ja osallistujat arvotaan kiinnostuneiden joukosta. Lähetä sähköposti osoitteeseen Enable JavaScript to view protected content., mikäli haluat ilmoittautua arvontaan mukaan. Mikäli onni osuu kohdallesi ja pääset mukaan, saat etukäteen ohjeet portfolion toimittamisesta.

Caj Bremer, akateemikko

Heli Blåfield, valokuvaaja & Ville Blåfield, toimittaja www.heliblafield.com

www.miltton.fi/fi/toimittaja-ville-blafield-milttoniin

Outi Törmälä, Juha Törmälä, Sanna Lehto = Quiet www.quiet.fi​

Akseli Valmunen, kuvajournalisti www.akselivalmunen.com​

Marja Salo, näyttelijä, Suomen Kansallisteatteri & Joonas Josefsson, ohjaaja ja kuvaaja, Yle

Katja Gauriloff, elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja Kuun metsän Kaisan -traileri

Ohjelma täydentyy koko ajan. Ohjelmamuutokset mahdollisia.

Ilmoittaudu nyt (hintatiedot tapahtuma -sivulla ja ilmoittautumislinkin takana):

Kuvajournalistien Syyspäivät 2018 ilmoittautuminen

Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantaina 12.10.2018.

Hae Lehtikuvaajarahaston stipendiä

Muista, että voit hakea Lehtikuvaajarahastosta Syyspäivät -stipendiä, josta ei tule karenssia muihin apurahoihin. Rahasto on luvannut kertoa apurahan saaneille tiedon perjantaina 12.10.2018. Apurahaa voi hakea 1.10.2018 kello 17.00 asti osoitteessa: https://www.jokes-saatio.fi/nyt-haettavat-apurahat/Lue ohjeet tarkkaan!

Apurahaa hakevan lehtikuvaajan Kopiosto-valtakirjan tulee olla luovutettu Journalistiliitolle tai hakijan oikeus Kopiosto-apurahoihin on hakemuksessa perusteltava ammatillisella toiminnalla. Apurahoja ei välttämättä riitä kaikille hakijoille, joten on tärkeää, että perustelet hakemuksesi. Lehtikuvaajarahasto jakaa alle 500 euron pikkustipendejä Kuvajournalistien Syyspäiville osallistumiseen: osallistumismaksuun, matka- ja majoituskuluihin. Apurahoja ei myönnetä perustutkintoaan suorittaville opiskelijoille. Lyhyt työhistoria on pakollinen liite. Muista myös, että vanhat saadut apurahat täytyy olla tilitettyinä, ennenkuin voit saada uutta.

Lehtikuvaajarahastoon tai Syyspäivä -stipendeihin liittyvistä kysymyksistä ole yhteydessä suoraan Journalistisen kulttuurin edistämissäätiöön: Enable JavaScript to view protected content.