Uutinen

Julius Koivistoisen äänikurssi Helsingissä lauantaina 25.11. 2017


01.11.2017

Suomen kuvajournalistit ry järjestää yhteistyössä elokuvaaja Julius Koivistoisen kanssa äänikurssin.

Päivän aikana käydään äänityöskentelyn perusteet kuusituntiseen puserrettuna. Ohjelmassa mm. tietoisku äänityöskentelyn teoriasta, kaluston läpikäyntiä sekä käytännön vinkkejä äänittämiseen ja jälkityöhön. Tulet oppimaan myös, miten tallennat hyvälaatuisen äänen käytännönläheisesti ja helposti erilaiset käyttötarkoitukset huomioonottaen.

Kurssi pidetään lauantaina 25.11.2017 klo 10-17​ Fotonokan tiloissa Helsingissä, Sörnäisissä Vilhonvuorenkatu 11 A 6krs., 00500 Helsinki

Päivän aikana pidetään 45 min. patonki- ja kahvitauko.

Henkilöesittely: Kurssia pitää palkittu ammattilainen Julius Koivistoinen, jolta löytyy käytännön kokemusta myös kuvajournalistin työlle. Koivistoisen aiemmat kurssit ovat keränneet ylistävää palautetta. Hän on toteuttanut lukuisia musiikkivideoita, tv-mainoksia ja lyhytelokuvia ja hoitaa projektit pieteetillä ideoinnista ja suunnittelusta viimeistelyyn saakka.

Julius löytää kauneutta brutalismista ja arjen epätäydellisyydestä, mutta nauttii myös huippuunsa hiotun mainostuotannon toteuttamisesta.: http://www.julious.fi

Hinta: Jäsenille 85 euroa (+ ALV 24%) Ei jäsenille 120€ (+ALV 24%)

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:

Ira Launiala / 040 5730869 Enable JavaScript to view protected content.

Osallistujia kurssille otetaan max 12. Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on sitova. Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntaina 19.11. Tämän jälkeen kurssimaksuja ei palauteta eikä perumisia oteta vastaan. Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on 10.