Uutinen

KESÄKUVAAJAT HUOMIO


28.05.2019

Ensi lokakuun F5.6-klubi nostaa esiin kesäkuvaajien työn. Etsimme kesäkuvaajien tuotoksia lokakuun klubi-iltaan otsikolla "Kesä Yksysi". Osallistua voi niin palkkatyössä oleva kuin freelance-kuvajournalistikin.

Silloin kun muu Suomi lomailee, kesäkuvaaja painaa helteessä läpi mansikkatorien ja laukkakisojen. Monelle kesäkuvaajan pesti on myös matka vieraaseen maakuntaan. Kesän jälkeen monet hienot kuvat muistoineen vajoavat digitaaliseen Molokin kitaan.

Kunnianosoituksena kesämuurahaisten ankaraa elämää kohtaan lokakuun F5.6-klubi kaivaa ja nostaa esiin kesän uutis- ja muita hetkiä sekä tarinoita. Lisänsä iltaan tuovat kaksi, kahta eri sukupolvea edustavaa kesäkuvaraatia, jotka arvioivat kuvia toistensa kommenteista tietämättä.

Lisätietoa illasta ja tarkemmat osallistumisohjeet lähetämme elokuussa. Täysosumat kannattaa tietysti kerätä talteen jo kesän kuluessa! Toivomme, että mahdollisimman moni kesäkuvaaja pääsee osallistumaan iltamiin. Se ei kuitenkaan ole pakollista ja osallistua voi myös pelkillä kuvilla.

F5.6-klubi järjestetään joka kuun ensimmäinen tiistai Kansallisteatterin Lavaklubilla. Syksyllä 2019 iltaa tuottavat Suomen Kuvajournalistit. Lokakuun F5.6-klubi järjestetään tiistaina 1.10. klo 19-21. Ilta järjestetään sillä varauksella, että kuvia saadaan tarpeeksi yhden illan ohjelmaa varten. Tilaisuus on avoin kaikille ja sinne on vapaa pääsy.

kuva: Antti Yrjönen