Tapahtuma

Syyskuun F5.6-klubi: Mielikuvia


21.08.2018 21.08.2018

Syksyn ensimmäinen F5.6 -klubi tiistaina 4.9. klo 19.00 katsoo peiliin: Illan runkona on pitkän linjan valokuvaaja ja tietokirjailija Juha Laitalaisen monipuolinen, tuore kirja Kuvaajien Kuvia (Maahenki, 2018) jossa erilaiset kuvaajat pohtivat kuvausfilosofioitaan lopuksi valiten tuotannostaan lempikuvansa. Laitalainen on sekä haastatellut että kuvannut kirjan kuvaajat itse. Klubi-illan aikana tutustutaan kirjan sisältöön Laitalaisen johdolla. Paikalla on myös kirjan kuvaajia yleisöä luotaamassa. Lopuksi näkymä laajenee alan tulevaisuuteen. Illan avaa journalisti ja Maahengen kustantaja Johanna Korhonen.

Tervetuloa peili-iltaan!

***

Kirjassa Kuvaajien kuvia on edustettuna kuvaajia neljässä eri sukupolvessa, seitsemänä eri vuosikymmenenä. Kuvaajat edustavat suomalaista valokuvakenttää laaja-alaisesti: kuvajournalisteista, mainoskuvaajiin ja valokuvataiteilijoista yhteisöllisen valokuvauksen toteuttajiin. Kirjan kuvaajilla on yksi yhteinen nimittäjä - Rakkaus valokuvaan!

Kirjan on kustanut Maahenki ja sitä on saatavilla illan aikan sopuhintaan.

***

Syyskuun F5.6-klubi tiistaina 4.9. kello 19-21 (baari auki - 23) Kansallisteatterin Lavaklubi, Läntinen Teatterikuja 1, Helsinki

Järjestää Suomen kuvajournalistit. Vapaa pääsy.

F5.6 on valokuvasta ja nyt myös dokumenttielokuvasta kiinnostuneiden ikioma klubi, joka järjestetään kuukauden ensimmäisenä tiistaina Lavaklubilla.

F5.6-klubista on tullut suosittu erityisesti ajankohtaisten aiheidensa ja innostavien vieraidensa ansiosta.

F5.6:n järjestäjinä toimivat Suomen kuvajournalistit sekä Dokumenttikilta (syksy 2018)

***

KUVA: Kuvassa Ismo Hölttö. Copyright Juha Laitalainen.

LISÄTIEDOT