Tapahtuma

Joulukuun F5.6-klubi: Christmas in the Country


07.12.2016 07.11.2016

Joulun aikaan F5.6 -klubilla USA:ssa kaikki on kuin ennen: cowboy ratsastaa horisonttiin, vasikat syntyy lumihankeen, tomuun jää hyönteisen jalanjäljet. Banjo soi.

Tuolloin eli keskiviikkona 7.12. klo 19.00 saluunanovesta paukahtaa palkittu valokuvaaja Karoliina Paatos takasatulassaan Uncle Ruby, Old-time musiikkia soittava kahden hengen orkesteri.

Karoliina on kuvannut Yhdysvaltojen länsiosien karjatiloilla Nevadan, Idahon ja Oregonin rajalla kuuden vuoden ajan. Illan aikana Karoliina presentoi elokuussa julkaistua kirjaansa American Cowboy. Nykyajan cowboykulttuuria kuvaava kirja on samalla kuvaajan oma tutkimusmatka lapsuuden lännenelokuvien maailmaan. Näämme myös kuvia Karoliiinan tulevasta näyttelysarjasta Cowboy GIrls.

Eikä siinä vielä kaikki: Iltayhdeksästä eteenpäin meno jatkuu Old time-musiikin siivittämänä puoleenyöhön asti PIKKUJOULUJEN merkeissä. Uncle Rubyn ohella dj-aitauksessa teutaroi Dj AlCaPoutanen.

Aika: Keskiviikko 7.12. (huomaa poikkeuspäivä)
Paikka: Kansallisteatterin Lavaklubi
Ohjelma: Klo 19-21 Karoliina Paatos & Uncle Ruby
Klo 21-14 PIKKUJOULUT elävällä ja sähköisellä musiikilla
Musiikki: Uncle Ruby, Dj AlCaPoutanen

Illan sponsoroi Nikon Suomi.

Kirjaa American Cowboy on mahdollista ostaa illan aikana suoraan tekijältä postikuluttomaan hintaan 40 euroa.

Siihen asti: hold your horses!

***
Cowboy girls esillä tammikuussa Lahden valokuvataide ry:n kutsunäyttelyssä Galleria Kipinässä!
***
Paatos on kuvannut yli kymmenen vuoden ajan Suomen suurimmille sanoma- ja aikakauslehdille. Hän on opiskellut sekä Aalto- että Arizonan yliopistossa. Hänen kuviaan on ollut useissa ryhmä- ja yksityisnäyttelyissä sekä erilaisissa julkaisuissa. Paatos voitti 2015 PDN Photo Annualin opiskelijasarjassa ja sai American Cowboy -sarjallaan erikoismaininnan Rencontres Arles 2016 -valokuvafestivaalien portfolionäytöissä. American Cowboy (julkaisija The Angry Bat) on Paatoksen esikoisvalokuvakirja ja se shortlistattiin (top 5) Unveil´d -festivaalin valokuvakirjakilpailussa.
***
Joulukuun F5.6-klubi keskiviikkona 7.12. klo 19-21 jatkuen poikkeuksellisesti pikkujouluilla klo 21-24. Sijainti Kansallisteatterin Lavaklubi, Läntinen Teatterikuja 1, Helsinki.

Järjestäjänä Suomen kuvajournalistit. Illan sponsori Nikon Suomi.

Vapaa pääsy.
***
F5.6 on valokuvaajien ja kaikkien valokuvasta kiinnostuneiden ikioma klubi, joka järjestetään kuukauden ensimmäisenä tiistaina Lavaklubilla. Klubista on tullut suosittu erityisesti ajankohtaisten aiheidensa ja innostavien vieraidensa ansiosta. Klubia järjestävät vuorotellen Photo Do ja Suomen kuvajournalistit.

LISÄTIEDOT

Tapahtumat

Ei tulevia tapahtumia

Ajankohtaista

22.03.2019
Tässä Journalisti-lehden juttu kilpailustamme. Jutussa huomioidaan, että Yleisön suosikki -sarjaa lukuunottamatta kaikki palkinnot menivät mieskuvaajille.

22.03.2019
Näin starttasi Kuvajournalismi 2018 -kilpailun tulosten julkistamistilaisuus viime maanantaina Sanomatalon Mediatorilla Helsingissä.

21.03.2019
Norjan Vuoden lehtikuvat, værsågod!

21.03.2019
Kuvajournalistit päivitti kansikuvansa.

20.03.2019
Tiistaina Joonas Brandt voitti Vuoden lehtikuva 2018 -palkinnon ✨ Samalla Joonas sai Suomen kuvajournalistien kiertopalkinnon, jonka kyseisen sarjan voittaja saa aina vuodeksi itselleen. Kiertopalkinnon on suunnitellut Tapio Wirkkala ja se on valettu legendaarisen lehtikuvaajan Rashid (Nasa) Nasredtinin pimiöstä keräämästä hopeasta. Palkinnossa on Vuoden lehtikuva -voittajien nimet kaiverrettuna vuodesta 1966 alkaen. Kohta tila alkaa olla täynnä, mutta vielä sinne muutamia mahtuu...! Onnea Joonakselle 💛

20.03.2019
Yleisön suosikki -sarjan voittaja Meeri Koutaniemi ja Kuvajournalisti 2018 Touko Hujanen olivat haastateltavina tänään suorassa lähetyksessä Huomenta Suomi -ohjelmassa Maikkarilla. Haastattelu löytyy kohdasta 1:48,26 ✨✨

20.03.2019
Yleisön suosikki -sarjan voittaja Meeri Koutaniemi ja Kuvajournalisti 2018 Touko Hujanen olivat haastateltavina tänään suorassa lähetyksessä Huomenta Suomi -ohjelmassa Maikkarilla. Haastattelu löytyy kohdasta 1:48,26 ✨✨

20.03.2019
Kuvajournalismi 2018 -näyttely on avoinna Sanomatalon Mediatorilla 31.3. asti. Tervetuloa!