Tapahtuma

F5.6 klubi marraskuu: Repaleinen Suomi


07.11.2017 07.11.2017

Tiistaina 7.11. laskeutuu varisparvi jälleen valokuvan ääreen kun oululainen kuvaaja Vesa Ranta raahautuu – läpi repaleisen lokakuun – esittelemään kahta tuoretta kirjaprojektiaan joiden teemoja repaleisuus, puolestaan, läpäisee.

Helmikuinen “Lottovoittajien pöydässä-tarinoita köyhyysrajan takaa” otsikko kertoo mitä tuleman pitää kun taas lähes uunituore "Reunalla" käsittelee suomalaisen maaseudun nopeaa muutostilaa. Rannan toimituksellisina työpareina ovat toimineet Katariina Vuori (Lottovoittajat) sekä Jenni Räinä (Reunalla).

Esittelyssä ovat myös kolme aiempaa kuvausprojektia.

Tervetuloa!

***
Vesa Ranta (s.1973) työskentelee kuvajournalistina ja valokuvataiteilijana tehden pitkäkestoisia dokumentaarisia projekteja. Ranta on Doc Oulu -ryhmän alkuunpanijajäsen ja on tehnyt töitä myös liikkuvan kuvan parissa. Rannan kuvia on esittelyssä sivustolla 100 suomalaista valokuvaajaa järjestysnumerolla 51
http://www.100finnishphotographers.fi/vesa-ranta/

***
Syyskuun F5.6-klubi tiistaina 7.11. 2017 kello 19-21 (baari auki - 23) Kansallisteatterin Lavaklubi, Läntinen Teatterikuja 1, Helsinki
Järjestäjänä Suomen kuvajournalistit. Vapaa pääsy! Tervetuloa!

***
F5.6 on valokuvaajien ja kaikkien valokuvasta kiinnostuneiden ikioma klubi, joka järjestetään kuukauden ensimmäisenä tiistaina Lavaklubilla.

F5.6-klubista on tullut suosittu erityisesti ajankohtaisten aiheidensa ja innostavien vieraidensa ansiosta.

F5.6:n järjestävät vuorotellen Photo Do ja Suomen kuvajournalistit.

LISÄTIEDOT