Tapahtuma

Huhtikuun F5.6-klubi: Kuvajournalismikisan 2016 jälkipaneeli

04.04.2017 04.04.2017

Kuvajournalismikilpailun 2016 paneeli ja avoin yleisökeskustelu klubi-iltamahengessä tiistaina huhtikuun neljäntenä päivänä klo 19-21.

Paikalla tuomariston edustajia ja kisassa palkittuja kuvaajia. Illan moderaattorina toimii Suomen Kuvalehden kuvatoimittaja Markus Pentikäinen.

Juuri päivitettyjen tietojen mukaan paikalle on kuvaajista tulossa ainakin Markus Jokela, Akseli Valmunen Riina Rinne, Hannu Lindroos, Martti Kainulainen ja tuomariston edustajana Hanna Weselius seuranaan Suomen kuvajournalistien puhemies Miikka Pirinen. (Kokoonpano saattaa vielä elää, pidätämme oikeuden muutoksiin.)

Illan aikana on mahdollista nähdä myös ennennäkemätöntä aineistoa.

Kilpailun voittajatöihin voit tutustua
kisasivustolla osoitteessa http://kuvajournalismikilpailu.fi/

***
Kuvajournalismikilpailu on kulkenut aiemmin nimellä Vuoden Lehtikuvat ja se on järjestetty vuodesta 1962. Nimi muutettiin vuonna 2014, kun todettiin ettei julkaisuformaatti enää määritä valokuvaajan työtä. Samalla meni uusiksi sekä yhdistyksen että kilpailun nimi. Maailman parhaat journalistiset kuvat valitaan World Press Photo -kilpailussa ja monella maalla on sen ohella oma kansallinen versionsa – kuten tämä.

***
Maaliskuun F5.6-klubi tiistaina 4.4. 2017 kello 19.
Kansallisteatterin Lavaklubi, Läntinen Teatterikuja 1, Helsinki
Järjestäjänä Suomen kuvajournalistit. Vapaa pääsy! Tervetuloa!

***
F5.6 on valokuvaajien ja kaikkien valokuvasta kiinnostuneiden ikioma klubi, joka järjestetään kuukauden ensimmäisenä tiistaina Lavaklubilla.

F5.6-klubista on tullut suosittu erityisesti ajankohtaisten aiheidensa ja innostavien vieraidensa ansiosta.

F5.6:n järjestävät vuorotellen Photo Do ja Suomen kuvajournalistit.