Tapahtuma

Aapo Huhdan kuvankäsittelykurssi

10.12.2018 13.01.2019

Ilmoittautuminen alkaa N Y T osoitteessa Enable JavaScript to view protected content.!

Kuvajournalistien järjestämällä yhden päivän kurssilla keskitytään dokumentaarisen valokuvan kuvankäsittelyyn ja oman visuaalisen tyylin kehittämiseen. Kouluttajana toimii helsinkiläinen valokuvaaja Aapo Huhta (www.aapohuhta.com). Huhdan työskentely keskittyy kokeelliseen dokumentarismiin. Valokuvaessee-muoto, valokuvakirjataide ja siihen liittyvät erilaisten metodien ja narratiivien kokeilu ovat merkittävä osa Huhdan työskentelyä. Huhta on tunnettu myös toimeksiantoina tehdyistä töistään.

Workshop-päivän aikana käsitellään muun muassa näitä teemoja:

 • Kuvankäsittely ja oma tyyli, muiden tyylit

 • Efektit/presetit vs. ymmärrys siitä mitä on tekemässä

 • Kuvankäsittelyn työnkulku alusta loppuun periaatteella “näin minä teen”

  Koulutukseen osallistujien tulee ottaa mukaan kurssille kannettava tietokone, jossa on asennettuna Adobe Photoshop -ohjelma. Ota mukaan myös muutamia omia kuviasi raakatiedostoina, joita käsittelet päivän aikana.

  Ajankohta: lauantai 12.1. 2019 kello 12-17
  Paikka: Päivälehden museo, Ludviginkatu 2-4, Helsinki
  Koulutuksen hinta on Suomen kuvajournalistien jäsenille 60,48€ + alv 24% = 75€

Huom! Vuoden 2018 jäsenmaksusi pitää olla maksettuna, jotta voit ilmoittautua mukaan.

Mukaan otetaan maksimissaan 15 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Suomen kuvajournalistien jäsenillä on etuoikeus koulutuspaikkoihin 17.12.2018 asti, jonka jälkeen mahdolliset loput paikat avataan myös yhdistykseen kuulumattomille. Yhdistykseen kuulumattomille koulutuksen hinta on 100€ + alv 24% =124€.

Koulutuksen lasku lähetetään sähköpostitse ja se pitää olla maksettuna 2.1.2019 mennessä, jonka jälkeen paikkaa ei voi enää peruuttaa. Mikäli joutuisit peruuttamaan paikkasi 2.1.2019 jälkeen, saat maksun takaisin vain siinä tapauksessa, että tilallesi löytyy toinen osallistuja.

Ilmoittaudu osoitteeseen Enable JavaScript to view protected content.. Kerro ilmoittautuessasi laskutusosoite ja puhelinnumerosi. Lasku lähetetään sähköpostitse.

TERVETULOA viettämään inspiroivaa koulutuspäivää!